header image

Over ons

MCRE draagt integriteit hoog in het vaandel. Lidmaatschappen als erkend makelaar bij het BIV, RICS, KAVEX, erkend taxateur VLABEL en Belgian-Luxemburg Chamber of Commerce in Great-Britain (BLCC) leggen een hoge integriteitstandaard op dewelke onze medewerkers en klanten een duidelijk overzicht van de verplichtingen en verantwoordelijkheden geeft.

Dimitri Michils startte zijn makelaarservaring in het residentiële vastgoed. Bij verschillende makelaars en in zijn eigen vastgoedkantoor verzorgde hij de inkoop, verkoop alsook het verhuren van zowel bestaand als nieuwbouw vastgoed in Limburg. Nadien verlegde hij zijn focus naar het bedrijfsvastgoed in het Antwerpse en het Brusselse als Asset Manager voor verschillende vastgoedportfolio’s van grotendeels internationale eigenaars van kantoor-, bedrijfsgebouwen en winkelpanden. Om de leegstand in deze panden weg te werken en voor de verkoop van sommige panden werkte hij als rechtstreeks aanspreekpunt voor de eigenaar samen met zowel de internationale als de nationale makelaars in deze nichemarkt in België als met talrijke buitenlandse investeerders. Dankzij zijn uitgebreid netwerk van (inter)nationale makelaars, investeerders en zijn eigen ervaring als makelaar en als asset manager kan MCRE als makelaar in bedrijfsvastgoed het verschil te maken in Limburg.

Dimitri (bestuurder) treedt op als vastgoedmakelaar voor MCRE.

Tom Ceelen MRICS heeft meer dan twintig jaar ervaring in facility management, asset management en corporate real estate management bij verschillende multi-nationals. Hij bezit een RICS en KAVEX accreditatie, is beëdigd bedrijfsvastgoedexpert en is mede-oprichter van Hasselt Real Estate Café. Daarnaast is Tom ook een regelmatig en graag gevraagd als gastdocent bij Syntra, Hogeschool Gent en Odisee- KULeuven Hogeschool.

Tom (bediende) ondersteunt MCRE met zijn expertise en kennis van de nationale en internationale bedrijfsvastgoedmarkt.