Limburg

De provincie Limburg ligt in het noordoosten van België. Deze centrale locatie in het hart van Europa vormt een ideale uitvalsbasis voor uw expansieplannen in Europa. De belangrijkste troef van Limburg is de ruimte om te ondernemen. Het beste bewijs hiervan zijn de beschikbare bedrijventerreinen met aaneengesloten percelen tot 90 ha. De beste locatie voor de expansie of herlocatie van uw onderneming. Momenteel zijn meer dan 8.000.000m² greenfield industriegronden in ontwikkeling of klaar voor vermarkting. De percelen variëren van 2.500m² voor kleinere projecten tot unieke percelen van meer dan 900.000m². De ideale locatie voor de expansie of herlocatie van uw onderneming.

De logistieke hotspot Limburg, gelegen in het hart van Europa heeft een trimodale verbinding met zowel de haven van Antwerpen (80km) als Rotterdam (175km).
Specifiek voor de haven van Antwerpen vervult Limburg de rol van 'poort naar Europa'. De multimodale ontsluiting (via de weg, het spoor, het water en de lucht), de beschikbaarheid van kostefficiënte ondersteunende diensten (transport, douane, ICT en de aanwezigheid van logistieke bedrijfsinfrastructuur en opgeleide arbeidskrachten) maakt van Limburg een logistieke hotspot.

MCRE is bekend met de dynamiek van regio Limburg en we kunnen onze opdrachtgevers dan ook op een objectieve manier adviseren bij hun locatiekeuze of het vinden van een maatoplossing voor de eindgebruiker ongeacht of het nu om een logistiek complex gaat, een bedrijfspand of een kantoor.

www.limburgsbedrijfsvastgoed.be
www.bedrijfsvastgoed-limburg.be
www.corporaterealestate.be

De logistieke hotspot Limburg