€ 3.250

Terug naar overzicht

Kantoor te huur

425m² kantoorruimte

Ilgatlaan 9, 3500 Hasselt

In een modern kantoorgebouw met een zeer hoogwaardige uitstraling wordt een kantoorruimte van 425m2 te huur aangeboden op de eerste verdieping.
De kantoorruimte bestaat uit een open landschapsbureau (+/- 250m²) en vier afgescheiden bureau- of vergaderruimtes. Daarnaast zijn er een ruime inkomhal met zitruimte, een keuken en aparte sanitaire voorzieningen.
Het gebouw is uitgerust met een ventilatie- en aircosysteem, en er is een lift aanwezig.  In het gebouw is een gemeenschappelijke luxe-douche met omkleedruimte beschikbaar. Er is een grote buitenparking met voldoende parkeergelegenheid en laadpalen voor elektrische wagens. Achter het gebouw liggen een gemeenschappelijke tuin en park, toegankelijk voor al de huurders van het gebouw.
Het kantoorgebouw is gelegen in een kantoorzone langs de grote ring van Hasselt, op enkele minuten rijden van de E313. Het is zeer vlot bereikbaar, zowel met de auto als met de fiets.
De huurprijs bedraagt 3.250 euro per maand incl. 6 parkeerplaatsen (3 plaatsen kunnen bijkomend gehuurd worden aan 40 euro/stuk/maand) en 70m² archiefruimte in de kelder.  De onroerende voorheffing bedraagt ongeveer 550 euro per maand (2022). De algemene kosten van het gebouw, zoals gasverwarming (privatief verbruik), water, elektriciteit gemeenschap en brandverzekering, bedragen ongeveer 500 euro per maand (2022) en worden jaarlijks afgerekend op basis van werkelijke kosten.   De duurtijd van het huurcontract is bespreekbaar, met een minimum van 1 jaar.
Als u op zoek bent naar een kleinere ruimte, kan deze verdieping eenvoudig opgedeeld worden tot een ruimte van 285m2 of 215m2. In dat geval wordt de inkomhal gedeeld, maar heeft u wel uw eigen keuken en sanitaire voorzieningen.  Info 011 74 1234
 

Bebouwing

Verdieping
1
Bebouwing
Open
Algemene staat
Instapklaar
Beschikbaar
in overleg
Lift
Ja
Totale opp. grond
425 m²

Financiële info

Prijs
€ 3.250
Onroerende voorheffing
€ 6.600,00

Bebouwing

Verdieping
1
Bebouwing
Open
Algemene staat
Instapklaar
Beschikbaar
in overleg
Lift
Ja

EPC gegevens

EPC
426 kWh/m2/jaar
EPC ref.
20230426-0031429652-NR-1
Label
epc waarde e

Oppervlaktes en afmetingen

Totale opp. grond
425 m²

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
G(ebouw)-score info
A
P(erceel)-score info
A
Stedenbouwkundige bestemming
Woonuitbreidingsgebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Bouw vergund
Verkavelingsvergunning
Neen
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Niet ingegeven

Downloads

Vertegenwoordiger

Naam
Dimitri Michils
E-mail
dimitri.michils@mcre.be

Comfort

Airco

Elektriciteit

Internet

Parlofoon

Riolering

Stadswater