Omschrijving

Uniek handelspand of praktijkruimte van 504 m² op de Groene Boulevard in het centrum van Hasselt. Het exclusieve project "Fendi" is gelegen tegenover het nieuwe stadhuis: ideaal voor een vrij beroep/praktijkruimte/kantoor. Het gelijkvloerse gedeelte van 131 m² beschikt over een terras van 23 m² en de benedenverdieping van 373 m² beschikt over een prachtige binnentuin van 64 m². De ruimte kan gemakkelijk verdeeld worden in meerdere ruimtes voor verschillende doeleinden. De ruimte wordt casco opgeleverd. Voor meer info bel MCRE op 011/74 1234.

Financiële info

Prijs vierkante meter € 2.700,00

Geografische info

Adres Guffenslaan 13-15
Gemeente Hasselt (3500)
Omgeving Stad

Overige Info

Vrij op bij akte na betaling
Tuin aanwezig ja
Tuintekst De benedenverdieping beschikt over een binnentuin van 64 m² en het gelijkvloers beschikt over een terras van 23 m².

Bebouwing

Bebouwing gesloten
Bouwjaar 2019
Oppervlakte Gelijkvloers 131 m²
Handelsoppervlakte 504 m²
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven
Optionele informatie Het gelijkvloers beschikt over een terras van 23 m² en de benedenverdieping beschikt over een binnen terras van 64 m².

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning Nee
Recente bestemming Gemengd woongebied
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee

Buurtinformatie

Het gebouw is gelegen tegenover het nieuwe stadhuis in Hasselt en ligt op een boogscheut van de bruisende binnenstad. Ontspanning, cultuur, winkels en scholen liggen binnen handbereik en in enkele minuten bereikt u de snelwegen E 313/314.

Panden in de buurt