Omschrijving

De sobere maar degelijke architectuur én de verzorgde omgevingsaanleg geven de bedrijfshuisvesting van ambitieuze ondernemers de nodige uitstraling.
De site met een oppervlakte van 2,3 ha is gelegen op de industriezone Ekkelgaarden te Hasselt en omvat ± 3.500 m² bedrijfsgebouwen en ± 2.500 m² bedrijfsruimten waarvan direct marketing bedrijf Harte-Hanks nog een belangrijk deel terug inhuurt. Deze bedrijfsruimten kunnen voor allerlei activiteiten gebruikt worden gaande van atelier, werkruimte, showroom, opslag of een mix van dit alles!
In 2019 start de commercialisatie van fase 2, waarbij het kantoorgebouw volledig zal worden herontwikkeld. Hier zullen kantoren/polyvalente ruimten vanaf 90 m² worden aangeboden. Op de eerste verdieping kan tot 569 m² polyvalente ruimte worden aangeboden + 13 parkeerplaatsen. De verkoopprijs bedraagt
825.125 € exclusief registratierechten.
De ligging van Bedrijvenpark Ekkelgaarden vlakbij de oprit van de E313 is dus een absolute troef.
Bezichtiging op afspraak via ons kantoor.

Financiële info

Prijs Info op kantoor

Geografische info

Adres Ekkelgaarden
Gemeente Hasselt (3500)
Omgeving Stadsrand

Overige Info

Vrij op bij akte na betaling

Bebouwing

Bebouwing open
Renovatiejaar 2019
Staat Vernieuwd
Oppervlakte 1e verdieping 569 m²
Elektrisch keuringsattest Niet ingegeven

Ruimtelijke ordening

Bouwvergunning Nee
Recente bestemming Gebied met economische activiteiten
Dagvaardingen Nee
Voorkooprecht Nee
Verkavelingsvergunning Nee

Buurtinformatie

De hoofdstad van Limburg ligt centraal in de provincie en is gemakkelijk bereikbaar vanuit heel Vlaanderen. Wallonië ligt vlakbij en ook de grens met Nederland en Duitsland. De ligging van Bedrijvenpark Ekkelgaarden vlakbij de oprit van de E313 is dus een absolute troef.

Panden in de buurt