Omschrijving

Het kantoorgebouw (800 m²) met magazijn (600m²) en 15 parkings, gelegen te Lummen, is dankzij het Klaverblad dé ideale locatie in Limburg. Bovendien ligt deze aan de op- en afrit van Lummen, waardoor het een uitstekende visibiliteit heeft aan het begin van het industriepark.

Het betreft een volledig gebouw omgeven met grote raampartijen en hypermodern geklimatiseerd (zeer laag verbruik). Ruime inkomhal met onthaalbalie. Kantoorruimten, vergader – en directie zalen van verschillende oppervlakten verspreid over 4 verdiepingen. Ieder verdiep, bereikbaar via een lift, heeft zijn eigen kitchenette en sanitaire voorzieningen. Prachtig ruim dakterras aansluitend aan 3e verdiep dat momenteel dient als appartement maar perfect kan gebruikt worden als bijkomende kantoorruimte. De kantoorruimtes worden enkel in hun geheel verhuurd. Er zijn 15 parkeerplaatsen voorzien bij de verhuur van de kantoren.

Bovendien is er de mogelijkheid om een magazijn van 600 m2 te huren indien u nood hebt aan stockageruimte.

Kantoren:
Gelijkvloers: 200m2
Ruime inkomhal/ polyvalente ruimte met onthaal balie, kitchenette, vergaderzaal, toiletruimten.

1ste verdiep: 200 m2
Open kantoorruimte aan de ene kant, afgesloten kantoorruimten via glazen wanden aan de andere kant. Kitchenette, toiletruimten.

2de verdiep: 200 m2
Ruime vergaderzaal, 2 luxueus afgewerkte directie kantoren, kitchenette, toiletruimte.

3de verdiep: 200 m2
Ruime hedendaagse keuken met grote sociale ruimte met ruim dakterras met uitzicht over industrieterrein Lummen. Aparte bureau/slaapkamer met badkamer.

Magazijn:
600 m2
inpandig bureel met mezzanine, 1 sectionaalpoort, lichtstraat, verlichting, verwarming.
INFO BEL 011/74 1234

Geografische info

Adres Dellestraat 30
Gemeente Lummen (3560)
Omgeving Ambachtelijk

Overige Info

Vrij op overeen te komen

Bebouwing

Staat Uitstekende staat
Handelsoppervlakte 1400 m²
Aantal verdiepingen 4

Comfort

Keukentype Geïnstalleerd
Centrale verwarming ja
Alarm ja
Bijkeuken ja
Aansluiting elektriciteit ja

Buurtinformatie

Het kantoorgebouw (800 m²) met magazijn (600m²) en 15 parkings, gelegen te Lummen, is dankzij het Klaverblad dé ideale locatie in Limburg. Bovendien ligt deze aan de op- en afrit van Lummen, waardoor het een uitstekende visibiliteit heeft aan het begin van het industriepark. INFO BEL 011/74 1234

Panden in de buurt