Omschrijving

Kantoorruimte van 240m², gelegen op de 2de verdieping van een opvallend kantoorcomplex aan de binnenzijde van de Groene Boulevard Het kantoor bestaat uit zowel open-space als aparte kantoren, kitchenette, sanitair en ontvangstruimte. Centrale verwarming gemeenschappelijk op aardgas met radiatoren. Bijkomende verwarming en koeling met split-units. Voorzieningen: lift, alarm, rookdetectie, kitchenette en sanitair. De Kattegatstraat en de Molenpoort verbinden het centrum van Hasselt met de Quartier Bleu. Er zijn 2 publieke parkings aanwezig in de onmiddellijke omgeving. Het Holiday Inn hotel aan de overzijde en het nagelnieuwe residentiële winkelcentrum Quartier Bleu aan de andere zijde bieden heel wat extra faciliteiten zoals diverse restaurants, vergaderruimtes, winkels en een Delhaize supermarkt. Centrale verwarming gemeenschappelijk op aardgas met radiatoren. Bijkomende verwarming en koeling met split-units. Voorzieningen: lift, alarm, rookdetectie, kitchenette en sanitair. Onmiddellijk beschikbaar. Onroerende voorheffing ten laste van de huurder, provisie: € 325,00 per maand. Provisie gemeenschappelijke lasten (verwarming op aardgas deels inbegrepen): € 600,00 per maand. Bezichtiging op afspraak via kantoor 011 74 1234.

Financiële info

Prijs Info op kantoor

Geografische info

Adres Kattegatstraat 8
Gemeente Hasselt (3500)
Omgeving Stad

Overige Info

Vrij op onmiddellijk

Bebouwing

Bebouwing halfopen
Bouwjaar 1992
Staat Goede staat
Handelsoppervlakte 240 m²
Verdieping 2

Comfort

Verwarming Aardgas
Beschrijving verwarming Gemeenschappelijk op aardgas (kost verwarming deels verrekend in de provisie huurlasten). Koeling via aparte units op elektriciteit
Centrale verwarming ja
Beglazing Dubbel glas
Alarm ja
Lift ja
Meter voor elektriciteit Individuele meter
Aansluiting riolering ja
Aansluiting waterleiding ja

Buurtinformatie

De Kattegatstraat en de Molenpoort verbinden het centrum van Hasselt met de Quartier Bleu. Er zijn 2 publieke parkings aanwezig in de onmiddellijke omgeving. Het Holiday Inn hotel aan de overzijde en het nagelnieuwe residentiële winkelcentrum Quartier Bleu aan de andere zijde bieden heel wat extra faciliteiten zoals diverse restaurants, vergaderruimtes, winkels en een Delhaize supermarkt.

Panden in de buurt