Omschrijving

Ingerichte en gemeubelde kantoorruimte van 430 m² gelegen op de 2de verdieping van een modern kantoorgebouw met prachtige toegang. Er is ruim voldoende parking beschikbaar nl. 15 staanplaatsen aan 50 €/p/maand. Gelegen op 5 min. van de E313. Inkom met ruimte voor een kleine ontvangstruimte, hiernaast is er een afgesloten ruimte van ongeveer 20m2, afgescheiden met glaswanden. In de halfronde boog zijn er twee aparte ruimtes voorzien van ongeveer 30m2 en 40m2. Er zijn twee afgescheiden bureaus van 20m2 en 30m2. De twee laatste bureaus en de open werkruimte van ongeveer 130m zijn volledig voorzien van een verhoogde computervloer om eenvoudig bekabeling te kunnen trekken. Er is een eetruimte voorzien met ingebouwde zitbanken.
Centraal zijn er een eenvoudige keuken, een kleine bergruimte en een serverruimte. Er is gescheiden sanitair.
Het meubilair en de inrichting (in zeer goede staat) kunnen behouden blijven of indien nodig volledig of gedeeltelijk verwijderd worden. Ventilatie- en aircosysteem aanwezig. In de kelder is een ruimte van 70m2 beschikbaar, die voor de helft omgebouwd is tot serverruimte (elektrische voorziening, airco, automatisch brandblussysteem). Taksen (+/- 500 €/maand) en gemeenschappelijke lasten (+/- 500 €/maand) worden doorgerekend aan de huurder. Bezichtiging op afspraak, BEL 011/74 1234.

Financiële info

Prijs € 4.500,00
Onroerende voorheffing € 500,00
Maandelijks € 4.500,00
Gemeenschappelijke kosten € 500,00

Geografische info

Adres Ilgatlaan 9, Bus V2
Gemeente Hasselt (3500)
Omgeving Stadsrand

Overige Info

Vrij op overeen te komen
Instapklaar ja

Bebouwing

Bebouwing open
Bouwjaar 1997
Handelsoppervlakte 430 m²

Ruimtelijke ordening

Voorkooprecht Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Buurtinformatie

Centraal gelegen naast de grote ring, in de nabije omgeving van het stadscentrum van Hasselt en de belangrijke uitvalswegen. Er is voldoende parkeerplaats beschikbaar. Afhankelijk van de benodigde parkeerplaatsen en archiefruimtes op de -1 wordt er een totaalprijs opgesteld.

Panden in de buurt