Omschrijving

In een modern kantoorgebouw met een zeer hoogwaardige uitstraling wordt 425m2 kantoorruimte te huur aangeboden. De kantoorruimte is gelegen op de eerste verdieping en bestaat uit een inkomruimte met kitchenette, drie afgescheiden bureauruimtes en een open landschapsbureau van 250m2. De open ruimte kan op maat ingedeeld worden in kleinere bureau- of vergaderruimtes. De ruimte is uitgerust met een ventilatie en aircosysteem. In het gebouw is een lift aanwezig.
In de kelder is archiefruimte en gekoelde serverruimte beschikbaar. Er kan gebruik gemaakt worden van een gemeenschappelijke luxe-douche met omkleedruimte in het gebouw. Naast het gebouw ligt een grote buitenparking met voldoende parkeergelegenheid. Aan de achterzijde liggen een gemeenschappelijke tuin en park, die toegankelijk zijn voor al de huurders van het gebouw.
Het kantoorgebouw is gelegen in een kantoorzone langs de grote ring van Hasselt, op enkele minuten rijden van de E313, en is zeer vlot bereikbaar.
De huurprijs bedraagt (uitzonderlijk!) 85 euro/m2/jaar, wat overeenkomt met 3000 euro per maand. Parkeerplaatsen zijn beschikbaar aan 40 euro/maand, kelderruimte kan gehuurd worden aan 25 euro/m2/jaar. De algemene kosten van het gebouw (inclusief verwarming) bedragen ongeveer 450 euro per maand en zijn ten laste van de huurder. De onroerende voorheffing bedraagt ongeveer 500 euro per maand en valt ook ten laste van de huurder.
Er zijn mogelijkheden om slechts een gedeelte van de kantoorruimte te huren. De ruimte is opsplitsbaar per 60-75-100-200-250m2, waarbij de praktische modaliteiten bespreekbaar zijn. Er is ook een mogelijkheid om de ondergelegen gelijkvloerse verdieping bij te huren, om een totale oppervlakte van 840m2 te bekomen. Bezichtiging op afspraak 011 74 1234.

Financiële info

Prijs € 3.000,00
Maandelijks € 3.000,00

Geografische info

Adres Ilgatlaan 9
Gemeente Hasselt (3500)
Omgeving Stadsrand

Overige Info

Vrij op overeen te komen
Instapklaar ja

Bebouwing

Bebouwing open
Bouwjaar 1997
Handelsoppervlakte 425 m²

Ruimtelijke ordening

Voorkooprecht Nee
Effectief overstromingsgevoelig Nee
Mogelijk overstromingsgevoelig Nee
Afgebakend overstromingsgebied Nee
Afgebakende oeverzone Nee
Risicozone voor overstromingen Nee

Buurtinformatie

Centraal gelegen naast de grote ring, in de nabije omgeving van het stadscentrum van Hasselt en de belangrijke uitvalswegen. Er is voldoende parkeerplaats beschikbaar. Afhankelijk van de benodigde parkeerplaatsen en archiefruimtes op de -1 wordt er een totaalprijs opgesteld.

Panden in de buurt