Enkele leuke deals :

Hasselt, november 2019 - MCRE haalt een exclusief mandaat binnen voor de verkoop van een prachtig(e) praktijkruimte/winkelpand aan de Molenpoort te Hasselt en tevens een exclusief mandaat voor het verhuren van een winkelruimte op een AAA-locatie aan de Sint-Jozefsstraat te Hasselt.  Samen met de eigenaar werd er beslist dat diegene die huurt voor 01/01/2020,  pas huur betaalt vanaf 01/04/2020

Hasselt, november 2019 - MCRE verhuurt dezelfde dag een winkelpand van 130 m² aan de Luikersteenweg te Hasselt en een kantoor van 234m² op de Corda Campus te Hasselt.  Beide deals zijn het pure gevolg van een niet aflatende zoektocht naar de juiste match tussen kandidaat en pand.

Hasselt, oktober 2019 - MCRE haalt een exclusief mandaat binnen voor de verhuur van 412m² "sjieke" volledig vernieuwde kantoren gelegen aan de Kunstlaan 18 op de 4de verdieping met prachtig zicht over Hasselt.

Ham, oktober 2019 - MCRE haalt een exclusief mandaat binnen voor de verkoop van 18 nog te ontwikkelen kmo-units en een stuk industriegrond van 6000m² strategisch gelegen op een zichtlocatie te Ham en direct bereikbaar via afrit 25a van de E313.  Info volgt, indien nu reeds interesse bel 011/74 1234.

Borgloon, september 2019 - MCRE verkoopt een investeringspand. Het betreft een bedrijfsgebouw gelegen te Borgloon bestaande uit kleinere bedrijfshallen en kantoren verhuurd aan verschillende bedrijven.  In dit geval ging MCRE binnen haar clienteel actief op zoek voor een koper die wou herinvesteren.

Hasselt, september 2019 - MCRE verkoopt een terrein van 55a met bedrijfshal van 1600m² bestaande uit een magazijn en 500m² kantoren (gelegen Hellebeemden 14 te Hasselt) aan een bedrijf dat al een hele tijd tevergeefs op zoek was naar een nieuwe locatie.  MCRE ging actief op zoek naar een oplossing en vond de hal die enkel "te huur" stond via onze collega's van goed gevonden.  Op enkele dagen tijd werd de verkoop beklonken.

Bent u ook al zo lang tevergeefs op zoek naar een nieuwe locatie voor uw bedrijf? Twijfel dan niet langer en schakel MCRE in via 011/74 1234.

Hasselt, augustus 2019 (volop komkommertijd) - MCRE verhuurde zo-even een mooie kantoorlocatie te Hasselt gelegen in de Ilgatstraat 9.  Het gelijkvloers is 460m² groot en gelegen in een kantoorgebouw met prachtige toegang en een uniek onthaal. Landschapskantoren met afzonderlijke kantoren en kitchenette. Mooi niveau van afwerking met oog voor detail. Voldoende parking beschikbaar en centraal gelegen. Wij wensen huurder en verhuurder van harte proficiat met deze verhuring.  Hasselt (en Limburg) zijn zeker de moeite waard om te investeren in kantoorlocaties.

De eerste etage is nog steeds beschikbaar!

Hasselt/Kermt, juli 2019 - MCRE verhuurt vier werkplekken in het prachtige coworking en bedrijvencentrum Parc51 (www.parc51.be) aan de Lummense Kiezel te 3510 Hasselt (Kermt). Parc51 biedt werkplekken te huur in een trendy, moderne coworking space omgeven door een groene omgeving met alle faciliteiten zoals design meubilair, centrale receptie, Italiaans restaurant, ruime beveiligde parking, wekelijkse poetsdienst, elektrische laadpunten voor fietsen, uitgeruste keuken, high-end meeting rooms (4 tot 26 personen), telefoonruimtes en silent rooms. Airconditioning is aanwezig en er is gratis thee en verse koffie. Eveneens privé-kantoren voor 6-8 werkplekken. Wij wensen de huurder veel succes op de nieuwe locatie en wensen de verhuurder van harte proficiat met (alweer) een nieuwe gebruiker.